Love your body, it's your home

Despre vonDerm

vonDerm este un hub de îngrijire a pielii, unde eu, tu și toate femeile din jurul nostru, vom găsi mereu produse de skincare calitative, cu ingrediente active, care au menirea să lucreze eficient pentru tenul nostru. Ne dorim ca vonDerm să fie un magazin de referință în alegerea produselor de skincare sau crearea unei rutine dedicate.

Noi credem că cel mai important este să avem grijă de pielea noastră, fiindcă este și va fi cu noi în fiecare zi a vieții noastre. Este minunat să ne uităm în oglindă, după ce am terminat o rutină de skincare și să fim mândre de tenul nostru. Să ne placă de noi, exact așa, nemachiate, atunci când tenul nostru este curat și vulnerabil. 

vonDerm crede în diversitate și echilibru. În magazinul nostru vei găsi produse eficiente și calitative, fie că sunt dermatocosmetice, cosmetice coreene sau produse cosmetice vegane, cruelty-free, prietenoase cu natura și cu tenul nostru. 

Ingredientele active au un rol extrem de important în eficiența unui produs cosmetic, deoarece au la bază un produs chimic care va lucra eficient pe problemele specifice ale pielii noastre. Putem da ca exemplu Acidul Salicilic, Acidul Hialuronic, Vitamina A (Retinolul), Vitamina C, Peptidele, Niacinamidele etc. 

Într-o altă categorie regăsim produsele cu ingrediente organice, 100% naturale, care conțin ingrediente bio și prietenoase cu natura. Aceste produse sunt uimitoare, fiindcă ne oferă proprietățile minunate ale plantelor în cea mai bună formulă pentru tenul nostru. 

Varianta optimă este să facem un mix între aceste două categorii și să avem întotdeauna în vedere obiectivul principal: sănătatea tenului nostru și pregătirea lui pentru anii ce vor urma.

Ce găsești în magazinul vonDerm:

  • Produse 100% originale și de calitate. Te asigurăm că toate produsele din magazinul nostru sunt testate și au calitate garantată și certificată.
  • Produse inovative, prestigioase în industria frumuseții și îngrijirii pielii. Aici putem da ca exemplu brandurile coreene, care sunt renumite pentru tehnologiile avansate pe care le folosesc în crearea produselor de skincare. 
  • Sprijin și recunoștință: Vom fi mereu aici pentru tine, fie că ai nevoie de o informație despre un produs sau îți dorești consiliere în alegerea ingredientelor potrivite tenului tău, scrie-ne și îți vom răspunde. Noi vom avea grijă ne documentăm în permanență, să fim la curent cu tot ce e nou și, astfel, să-ți putem oferi cel mai bun sfat. 

Îți mulțumim că ai citit povestea noastră. Te invităm să arunci o privire prin magazin și, de asemenea, te așteptăm pe contul de Instagram @vonderm. În caz de nevoie, suntem aici pentru tine!