Plată și Livrare

Plata produselor

Costurile de livrare sunt specificate pe pagina de finalizare a comenzii și diferă în funcție de adresa de livrare aleasă.

Plata produselor comandate de pe www.vonderm.ro se poate realiza prin următoarele metode:

Ramburs (Plata la livrare) – Prețul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, în momentul primirii produselor.

OP (Ordin de Plată) – După confirmarea telefonică / pe e-mail a comenzii puteți face plata în contul bancar pe care îl primiți pe e-mail, în momentul finalizării comenzii.

Carte de Credit/Debit – Procesator EuPlătesc (www.euplatesc.ro) – Plata online, cu cardul bancar, se va realiza în timpul finalizării procesului de comandă pe site. Carduri acceptate: Visa și MasterCard. Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Partenerul nostru pentru procesarea plăților online este EuPlătesc (www.euplatesc.ro).

a. Cardurile acceptate sunt Visa și MasterCard. Plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar.

b. După finalizarea comenzii veți fi redirecționat automat pe o legătură securizată unde va trebui să urmariți instrucțiunile primite. În momentul în care ați finalizat plata, atât noi, cât și dvs. primiți o notificare pe adresa de e-mail (lipsa acestei notificări de la EuPlătesc indică faptul că tranzacția nu s-a finalizat cu succes).

c. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverul EuPlătesc, VONDERM INTERNATIONAL S.R.L. nu solicită și nu stochează nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

d. Tranzacția dvs. prin sistemul EuPlătesc va apărea pe extrasul de cont cu denumirea VONDERM INTERNATIONAL S.R.L.

În cazul plăților online, VONDERM INTERNATIONAL S.R.L. nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda națională, iar banca percepe comisioane de conversie valutară. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai clientul.

În cazul plăților în numerar, prin ramburs, curierul va emite pe loc o chitanță pentru suma plătită. Chitanța va reprezenta dovada plății numerar, valabilă atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. VONDERM INTERNATIONAL S.R.L. nu va mai emite ulterior altă chitanță, singura chitanță valabilă fiind cea emisă de către curier. Plata în numerar se face în lei, atunci când valoarea cumpărăturilor nu depășește 4.999 de lei.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe www.vonderm.ro se face, prin curier, în aproximativ 72 de ore de la plasarea comenzii, calculat după ce primiți Mesajul electronic de confirmare al acesteia. Programul de livrare este Luni – Vineri, între orele  9:00 – 17:00, exceptând zilele de sărbătoare legală. Termenul de livrare poate fi influențat de factori externi care nu țin de VONDERM INTERNATIONAL S.R.L.

Partenerii noștri pentru livrarea produselor sunt FAN Courier, DPD și Sameday.

Nu suntem responsabili pentru întârzierea livrării comenzilor cauzată de factori externi: condiții meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamități, manifestări stradale sau alte situații speciale ce ar putea împiedica firmele de curierat rapid să livreze între 24 – 72 de ore, fapt pentru care VONDERM INTERNATIONAL S.R.L. nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Livrarea va fi efectuată la adresa specificată în momentul plasării comenzii. Livrăm produse oriunde în România. Produsele sunt livrate în ambalajul original al producătorului și în colet sigilat. 

Atentie! Pentru localitățile care figurează la firmele de curierat cu Km suplimentari, comanda se trimite doar dacă clientul acceptă plata transportului suplimentar.

Deteriorarea coletelor în timpul transportului 

În pofida ambalării corecte și riguroase, de natură a preveni incidentele în timpul manipulării și livrării coletelor, pot interveni situații în care integritatea coletelor este afectată. În acest caz sau dacă produsele comandate prezintă vreun defect, puteți solicita returnarea produselor. Pentru informații suplimentare despre acest proces, vă rugăm consultați pagina Returnare produse.

Pentru întrebări sau informații suplimentare ne puteți contacta oricând pe adresa de e-mail: shop@vonderm.ro